Your body loves you, love it back...

Paraffine handpakking

Wat doet parafine?

De parafine sluit uw handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de parafine of het handverzorgende product plaats vinden en word het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht.

Hand pakking

Een parafine handpakking is dan ook een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn uw handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed.
Bovendien voelen ze zijdezacht aan. Een parafine handpakking is geschikt voor iedereen!

Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventuele pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandeling wordt vaak toegepastbij droge handen ruwe handen bij een oudere huid, vochtarme huid zwakke broze nagels of bij vastzittende nagelriemen.

Hoe werkt een parafine handpakking?

Nadat er een reparing handcrème is aangebracht worden de handen een voor een in het warme parafine bad gedompeld. De parafine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstof handschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de parafine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijderd zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid.