Your body loves you, love it back...

Prijzen | Beauty

Basis Behandelingen

Reiniging, Stoombad, Dieptereiniging, Masker, Dag verzorging (ook bij acne)

Milde gezicht reiniging, spoeling gel, Revitaliserende masker, verfrissende toner, dag verzorging.

Reiniging, Peeling, Stoombad, Dieptereiniging, Masker, Gezichtsmassage, epileren bovenlip en wenkbrauwen, Dag verzorging evt dag make-up

Speciale Behandelingen

Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij Kapsalon Nena omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat.

Klik hier voor om meer te weten over Microdermabrasie.

BioPhyto Soothing Za’atar Mask is zacht genoeg om meerdere keren per week te worden gebruikt, om de bloedsomloop te verbeteren, om ontstekingen te verminderen en geïrriteerde huid te kalmeren.

Klik hier om meer te weten over BioPhyto.

troostende massage crème, kalmeerend masker.

Een versterkte, unieke combinatie van planten, innovatieve actieve stoffen en BHA creëert sterke gevoelens van koud en warm. Ontgift, elimineert overtollig talg, toxines en beschadigde cellen. Bevordert de microcirculatie en micro-capillaire flexibiliteit voor een effectieve levering van zuurstof aan cellen, ondersteunt de celomkering en versterkt de verdedigingseigenschappen. Voorkomt puistjes en is een krachtige versterker van een gezonde en mooi uitziende huid.

Klik hier om meer te weten over BioPhyto.

Zoals hierboven al aangegeven, maak je bij cupping het bindweefsel los en stimuleer je de doorbloeding van de huid. En dat is waar we in de schoonheidsverzorging gebruik van maken. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid.

Klik hier voor meer informatie over de Cupping Therapie.

De parafine sluit uw handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de parafine of het handverzorgende product plaats vinden en word het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht.

Klik hier voor meer informatie

Prijzen

Wimpers & wenkbrauwen verven25 EUR
Wimpers verven12 EUR
Wenkbrauwen harsen of verven12 EUR
Wenkbrauwen harsen of epileren met touw12 EUR
Harsen rug25 EUR
Harsen oksels25 EUR
Harsen bikinilijn28 EUR
Harsen onder & boven armen30 EUR
Harsen boven armen 20 EUR
Harsen onder arm 20 EUR
Harsen onder & boven benen 55 EUR
Harsen bovenbeen 25 EUR
Harsen onderbeen 25 EUR
Harsen bovenlip & kin 25 EUR
Harsen kin   9 EUR
Harsen complete gezicht 35 EUR